Voi että, meinasi pelihousut revetä viime yönä, kun yritin tuoda kuvia tänne. Liekö ollut Vuodatuksessa liikennettä ruuhkaksi asti, vai ukkonenkohan oli sotkenut yhteydet, mutta ei se vaan kerta kaikkiaan onnistunut. No, tänään on töihin meno hiukan myöhemmin, niin että ehdin tehdä sen nyt.

Eleonora on viimeinkin saanut hiukset päähänsä ja lupasi, että nyt saa kertoa, kuka hän oikein on. Mutta tässä ensin pari kuvaa:

845155.jpg

845156.jpg

Eleonora on Kartanon rouvan siskon tytär. Hän asuu toistaiseksi Kartanossa. Eleonora on oman perheensä kuopus, jonka isä on menestyvä liikemies. Hänen vanhempansa ovat nyt usean kuukauden pituisella matkalla Amerikassa. Eleonora ei tuolle matkalle malttanut lähteä, sillä hänellä on sulhanen, joka opiskelee Helsingissä lakia. Häät häämöttävät  mielessä, kunhan nuorukainen saa opintonsa päätökseen.

Eleonora on moderni nuori nainen, joka ei malta vain odottaa tulevia häitä jouten, vaan hän haluaa käyttää aikaansa Kartanossa hyödyksi ollen. Niinpä hän opettaa talon lapsille monenlaisia taitoja; musiikkia, ranskaa ja tytöille käsitöitä.

Lissulta sain todella hyvän linkkivinkin nuken hiusten tekoon. Suosittelen ehdottomasti, jos asia kiinnostaa ja saman linkin takaa löytyy myös muita hyviä ohjeita: http://www.ginabellousdolls.com/wigging_tutorial_1.htm. Ohjetta noudattaessa kannattaa kuitenkin huomioida, että uunin lämpötila, johon hiukset käsketään laittaa, on ilmeiseti fahrenheitejä, ei celsiuksia. Eli n. 100 astetta meikäläisessä uunissa riittää. Tässä muutamia vaihekuvia hiusten valmistumisesta sekä valmiit hiukset lähempää:

844786.jpg

844868.jpg

845150.jpg

845151.jpg

845153.jpg

Mymmeli oli myöntänyt minulle Taitonäppi-napin, kiitos Mymmeli!

842871.jpg Jatkan eteenpäin myöntämällä tämän tunnustuksen Liisalle, joka on nukkiskerhokaverini ja idearikas ja luova käsillään tekijä!