Jotkut blogini lukijoista saattavat vielä muistaa Kertun, Kartanon sisäpiian. Hänestä on juttua Nuket -sivulla. Kertulle sattui aivan kummia! Hän oli marjankeruureissulla metsässä, kun näki ihmeellisen härvelin. Reipas tyttö ei turhia arastellut ja päätti tutustua tuohon kummallisen näköiseen laitteeseen. Eipä Kerttu arvannut, mihin se hänet johtaisi.

Laite oli nimittäin aikakone, joka lennätti Kertun 2000-luvulle, sata vuotta ajassa eteen päin! Kartanossa saavat etsiä uuden sisäpiian, sillä Kerttu on nyt Wanhan Roosan yrittäjä, joka onkin varsin asiantunteva henkilö myymään monenlaisia vanhoja esineitä - hän kun on käytännössä monia niistä itse käyttänyt. Rekku-koirakin on onnellinen, kun on saanut emännän.

1338569.jpg

Tänään oli Kuopion seudun nukkekotikerhon kokoontuminen meillä. Vaikka monet olivat estyneitä osallistumaan, niin kuitenkin seitsemän meitä oli koolla askartelemassa. Aineena olivat nukenvaatteet, ja senpä vuoksi Kertun aikamatkakin ajoittui juuri tälle päivälle. Kerttu sai siis farkut, trikoopaidan ja sandaalit (jotka tein illalla kerhon jälkeen, kun olin vauhtiin päässyt.

1338573.jpg

Kerttu-nukke sopii mielestäni paremmin Roosaan kuin Kartanoon, koska on niin nykyaikaisen näköinen kasvoiltaan ja muutenkin.

Tässä ollaan kerhossa työn touhussa:

1338545.jpg

Ja voi että minua taas hemmoteltiin! Sain vaikka mitä ihania tuliaisia:

1338539.jpg

- taulunkehyksen Karitalta
- koristetyynyt Nallulta
- kahvimyllyn Kirsiltä
- koristemaljan ja pussillisen herkkuja Liisalta
- savikulhot ja KissKiss -karkkeja Tiinalta ja vielä pois lähtiessään hän antoi minulle kaksi aivan upeaa ohuesta silkkilangasta virkkaamaansa liinaa

Tuhennet kiitokset teille kaikille!

Ja perinteisestihän järjestämme aina myös kerhoswapin. Sain Nallun paketista pussin täydeltä minivitamiineja!:

1338553.jpg

Minun pakettini osui Kirsille:

1338559.jpg

Kannu, sokerikko ja kermakko on tehty fimosta ja maalattu. Koristeet ovat lautasliinasta ja kiinnitetty servettilakalla. Viimeiseksi on sivelty kerros kiiltävää lakkaa. Tarjotin on mikä lie muoviläpykkä jostakin. Se on myös maalattu, koristeltu servettitekniikalla ja lakattu.